Kapcsolat


Koffenstein Kaputechnika

6000. KECSKEMÉT, Kullai köz 25.

hello@koffensteinkaputechnika.hu

Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Kattintson az alábbi linkre és kérjen visszahívást! 1 munkanpon belül visszahívjuk!

Visszahívást kérek! >>

Műszaki segítségnyújtásért hívja:
06-70/623-0095

Számlázással kapcsolatban hívja:
06-70/340-0100

Facebook oldalunk
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


CAME ZLM22 Bővítőkártya

-11%
CAME ZLM22 Bővítőkártya
12 290 Ft
Akció: 10 990 Ft
Kezdete: 2019.07.09   A készlet erejéig!

Bővítőkártya, amely egy további parkolóőr bekötését teszi lehetővé (max. 4 motor)
 • Felmerülő technikai kérdésekről érdeklődjön a további elérhetőségeken:

  Telefonon: +36-70-623-00-95

  Email-ben: koffensteinkaputechnika@gmail.com

  GARANCIA:

  A CAME típusú lakossági kapunyitó meghajtásokra a törvény szerinti szavatossági időn felül a terméken feltüntetett gyártási időtől számítva 5 év telephelyi garanciát vállal a meghajtástechnikára, a motorra és a motorvezérlésre. A garanciális okokból meghibásodott terméket szakszervizünkben választásunk szerint vagy az alkatrész javításával, cseréjével megjavítjuk, vagy a terméket kicseréljük, vagy értékcsökkenéssel kárpótolunk. Minden garanciális kérdés elbírálását a KLING Kft végzi a szakszervize véleménye alapján.

   

  A garancia feltételei:

  -              A vásárolt terméket csak a KLING Kft által minősített szerelő szerelheti fel.

  -              A vásárolt lakossági használatú termék rendszeres, minimum évi egy alkalommal történő karbantartása a KLING Kft által minősített szerelővel, karbantartási utasítás alapján, valamint az elvégzett karbantartások igazolása a garanciajegyen.

  -              A garancia minden esetben igazolt karbantartásokkal, garanciajeggyel, amin szerepelnie kell a karbantartást végző minősített szerelő aláírásának, pecsétjének, és a dátumnak, karbantartási munkalapokkal és vásárlási számlamásolattal érvényesíthető ! Évenkénti karbantartás szükséges.

  -              A kopó, mozgó alkatrészek idejében történő cseréje.

  -              A garancia csak abban az országban érvényesíthető, ahol a terméket vásárolták.

  -              A garancia csak azokra a károkra érvényesíthető, melyek magán a szerződés tárgyán keletkeznek.

  -              A garancia nem tartalmazza a ki-és beszerelés, szállítás, a megfelelő alkatrész ellenőrzési költségeinek megtérítését, valamint az elmaradt nyereséggel és kártérítéssel szemben támasztott követelések megtérítését.

  -              A vásárolt termékhez tartozó garanciajegyen szerepelnie kell a karbantartásokat igazoló pecséteknek és aláírásoknak, csak a KLING minősített szerelő végezheti a karbantartást, a megszabott karbantartásokat mindig el kell végezni.

  -              Helytelen szállításból vagy tárolásból, külső erőszakos beavatkozásból, elemi kár és törés következtében bekövetkező meghibásodásokra garanciát nem vállalunk.

  -              Szakszerűtlen üzembe helyezés, rendeltetésellenes vagy nem a készülék leírásában szereplő üzemeltetési környezet és használat , rongálási illetve illetéktelen személy vagy szerviz beavatkozása esetén a garancia érvényét veszíti, továbbá ha a rendszert nem a KLING Kft által ajánlott és forgalmazott elemekből állítják össze.

  -              Garanciaigény csak a készülék mechanikailag sértetlen állapota esetén támasztható.

   

  REGISZTRÁCIÓ:

  A telepítés után 15 naptári napon belül a végfelhasználó a kitöltött garancia jegyről olvaható fényképet készít, amit a camegarancia@kling.hu email címre elküld.

  Az 5 év garanciát kizáró okok:

  -              A típustábla eltávolítása vagy felismerhetetlenné tétele.

  -              A regisztáció hiánya és a megszabott karbantartásokat nem végzi el.

  A garancia nem vonatkozik a termékekben található kopó, mozgó, alkatrészekre, normál kopásra, izzókra, valamint a termékekben található elemek, akkumulátorok élettartalmára.

   

   

   

 • Cikkszám
  ZLM22
Webáruház készítés