LATERA oldalra nyíló garázskapu-EGYEDI AJÁNLAT

Kling LATERA oldalra nyíló garázskapu

A Kling LATERA oldalra nyíló garázskapu egyrészt igazán helytakarékos, másrészt rendkívül stílusos. Mindegy, milyen méretben vagy színben gondolkozik, cégünk rövid határidővel vállalja a kivitelezést. Remek választást jelent gyermekes otthonokba,hiszen a LATERA kezelése egyszerű és biztonságos.
 

Kérje egyedi árajánlatunkat garázskapura az alábbi linkre kattintva megnyíló űrlap segítségére!

Garázskapu ajánlatkérés

Szakértő kollégánkat elérheti a 06-70-340-0100-as telefonszámon, vagy írjon neki a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen.

Nézet:
Sorrend:
LATERA

A Kling LATERA oldalra nyíló garázskapu egyrészt igazán helytakarékos, másrészt rendkívül stílusos. Mindegy, milyen méretben vagy színben gondolkozik, cégünk rövid határidővel vállalja a kivitelezést. Remek választást jelent gyermekes otthonokba, hiszen a LATERA kezelése egyszerű és biztonságos. Manuálisan és motorikus úton is működtethető, továbbá számos kiegészítővel és panellel felszerelhető: ablakok, ajtók, stb.
Megrendelhető jobbos, valamint balos kivitelben, sima, kazettás vagy bordás felülettel. Klasszikus panelhasználat esetén 40-42 mm vastagságú hőszigeteléssel, speciális elemek beépítésekor pedig tűzihorganyzott acéllemezekkel gyártjuk.

Kérje egyedi árajánlatunkat garázskapura az alábbi linkre kattintva megnyíló űrlap segítségére!

Garázskapu ajánlatkérés


Kérdése van?
Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

 

Hogyan kéri a terméket?
Nem vásárolható!

Manuálisan és motorikus úton is működtethető, továbbá számos kiegészítővel és panellel felszerelhető: ablakok, ajtók, stb. Megrendelhető jobbos, valamint balos kivitelben, sima, kazettás vagy bordás felülettel. Klasszikus panelhasználat esetén 40-42 mm vastagságú hőszigeteléssel, speciális elemek beépítésekor pedig tűzihorganyzott acéllemezekkel gyártjuk.