CAME Tolókapu motor és Úszókapu motor szettek 5 év garanciával!

Tolókapuhoz vagy úszókapuhoz keres minőségi motor szetteket?

CAME márkájú termékeink egyedi megoldásokat kínálnak mindkét esetben. Kínálatunkról lakossági, társasházi és ipari célokra szánt összeállításokat is vásárolhat,  fogasléccel kiegészítve.  Egy korszerű toló- és úszókapu szett esetében hosszú távra tervezhet. Mi kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyeket szakértőink megbízhatónak és biztonságosnak ítélnek.  Szavazzon Ön is a strapabíróságra, és rendelj tőlünk 5 év garanciával!

Szakértő kollégánkat elérheti a 06-70-340-0100-as telefonszámon, vagy a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen

Nézet:
Sorrend:
-35%
ÚJ
CAME-BXL-04K01
A tolókapu automatika elektronikus vezérléssel , mozgásellenőrző szerkezettel és akadályérzékeléssel , mechanikus végállás kapcsolóval van ellátva. Ezáltal Családiházak és Társasházak részére egyaránt ajánljuk max. 10 m kapuszárnyig, és 400 kg-ig.

Előnyei:
- Nyitási és zárási parancs során a vezérlő ellenőrzi az összes biztonsági eszköz megfelelő működését.
- Könnyen beállítható
- Egyedi design
- Legkedvezőbb ár
- Manuális kireteszelés
- Modern működés
- Modern 24V-os technológia akkumlátorra is felszerelhető , így áramkimaradás esetén is tud működni.

101 710 Ft
156 477 Ft
Kezdete: 2019.10.29 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
-28%
ÚJ
CAME-BX74N
CAME BX-74 tolókapu motor és úszókapu nyitó szett:

A BX-74 típusú automatika csak lakóházak tolókapuinak automatizálására készült. A BX-74 automatika elektronikus vezérléssel , mozgásellenörző szerkezettel és akadályérzékeséssel, mechanikus végállás kapcsolóval van ellátva. A CAME tolókapu nyitó egyike , amelyikhez okosirányítást is tudunk hozzárendelni , egy applikáció segítéségével. Akár Wi-Fi akár SIM kártya segítségével. 

112 450 Ft
156 477 Ft
Kezdete: 2019.10.31 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
-45%
CAME-BX78N
CAME BX-78 tolókapu motor és úszókapu nyitó szett:

A BX-78 típusú automatika nem csak lakóházakhanem társasházak  tolókapuinak automatizálására készült. A BX-78 automatika elektronikus vezérléssel , mozgásellenörző szerkezettel és akadályérzékeséssel, mechanikus végállás kapcsolóval van ellátva. A CAME tolókapu nyitó egyike , amelyikhez okosirányítást is tudunk hozzárendelni , egy applikáció segítéségével. Akár Wi-Fi akár SIM kártya segítségével.

136 650 Ft
248 437 Ft
Kezdete: 2019.10.29 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
UNIS_U2420N
CAME UNIS komplett rendszer tolókapu és úszókapu mozgatásához BX 230V motorral, 4-es fogaskerék modullal.

(Javasolt kapusúly max. 250/300 kp )

Komplett rendszer tolólapu és úszókapu mozgatásához 250 kg-os kapusúlyig BX-74N motorral, beépített ZBX7n vezérléssel, AF868 frekvenciakártyával.

139 250 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-50%
CAME_8K01MS-004
CAME BXV lakossági tolókapu motor és úszókapu motor szett Komplett 24V rendszer tolókapu és úszókapu mozgatásához 600 kg kapusúlyig.

EZ A TERMÉK ÚJ TERMÉK!
KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, HOGY MEGÉRKEZETT-E MÁR A KÖZPONTI RAKTÁRUNKBA!

142 220 Ft
284 442 Ft
Kezdete: 2019.10.29 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
BX704AGS
CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg-ig

BX-704 kapunyitó motor max. 400kg kapusúlyig. 

A BX sorozat az automata tolókapumozgató rendszerek széles választékát kínálja 800kg-os kapusúlyig.
Komplett sorozat, amely megfelel a legkülönbözőbb működési és biztonsági elvárásoknak. Rendkívül praktikus és tökéletesen biztonságos. 

A BX a legjobb megoldás tolókapuk automatizálására. A vezérlésének köszönhetően a legmagasabb szintű teljesítménnyel és biztonsági funkciókkal. A BX számos területen alkalmazható lakossági és társasházi  létesítmények esetében is. További lehetőségeket kínálnak a BX 24V-os verziói , amelyek intenzív működtetésére alkalmasak és ideálisak akkor is ha gyakori az áramkimaradás.

-Rendkívül praktikus. A BX-P verzió egyik fő jellemzője a PRATICO SYSTEM -a felhasználóbarát CAME által szabadalmaztatott készülék amely, áramszünet esetén is, kireteszeli a motort a távkapcsoló segítségével, így nincs szükség a kulcs keresgélésére.

-ENCODER- a forgásérzékelős technológia. A kapu mozgása folyamatosan kontrollálva van, amely a teljes biztonság érzetét nyújtja a kapu használata közben is.  

-Igazi kényelem áramszünet esetén is: A 24V-os verzió vezérlései azonnal aktiválják az akkumlátort. 

-A kapu álló helyzetben is biztonságos. Akadály érzékelésekor minden egyéb parancsot letilt.

-Mozgás ellenőrzése. A BX lehetővé teszi a kapu megállítását mozgás közben közvetlenül a távkapcsolóról, megadva ezzel önnek a rendszer teljes irányíthatóságának lehetőségét. 

-Hosszú élettartam. Minden egyes elem fokozott szilárdságú ezzel kínálva maximális ellenállóságot a különböző környezeti hatásokkal szemben. 

-Könnyű és biztonságos működés. A BX felszerelhető biztonsági lámpával, amely a kapu nyitásakor kapcsolódik fel, megkönnyítve és biztonságosabbá téve ezzel a belépést.


A vezérlések: 
A szokásos használati és biztonsági funkción kívül, a BX új 230V-os vezérlései olyan további feladatokat látnak el amelyek lehetővé teszik az automata készülék teljes kontrollálhatóságát és biztosítják az optimális működési feltételeket.

Pl.:
- A teljeskörű irányíthatóság távkapcsolóról . Vezérelhető és a kapu mozgás közben is bármikor megállítható.

- Részleges nyitás. Lehetőség van a kapu részleges nyitásának programozására. ( kiskapu funkció ) Ideális olyan kapuk esetében ahol nincs külön gyalogosbejáró.

- Biztonság a kapu álló helyzetében is, egy speciális elektronikus áramkörnek köszönhetően amely letilt minden egyéb parancsot ha a biztonsági rendszer akadályt érzékel. 

A 24V-os BX motor előnyei:
A komfort, a teljesítmény és a biztonság fokozott igénye esetén ajánljuk a BX 24V-os verzióját, amelynek rendszertechnológiája megfelel az elvárásoknak:

- Nincs több áramkimaradás. 24V-os vezérlések automatikusan érzékelik az áramkimaradást és aktiválják az akkumlátorokat, hogy a kapu továbbra is működjön. ( opcionális )

- Nagy átmenőforgalom. Az alacsony feszültségű motorok garantálják a legkeményebb működési feltételek esetén is a működést akár társasházak vagy ipari létesítmények esetben is.

- Gyors nyitás.Minden igényt kielégít, a 24V-os vezérléssel szabályozható a mozgatás sebessége és minden esetben egyenletes, csendes működést garatál.

- Akadály érzékelés. Egy speciális áramkör folyamatosan figyeli az esetleges akadályt és ha szükséges megállítja a kapu mozgását vagy megváltoztatja annak mozgásirányát. 


230V-os modellek:
BX-74 230V A.C. tolókapu motor max. 400kg-os kapusúlyig
BX-78 230V A.C. tolókapu motor max. 800kg-os kapusúlyig

230V-os vezérlések:
ZBX-74 Plus vezérlés beépített rádióvevővel
B4336 Kiegészítő forgás- és akadályérzékelőhöz a ZBX-74-es vezérléshez ( 300kg-os kapusúlyig )

Komplett 230V-os automata rendszer:
BX-10 Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral tolókapuhoz max 800kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és forgásérzékelővel.(ENCODER)

BX-P Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral  tolókapuhoz max 600kg kapusúlyig beépített rádiós kireteszelő rendszerrel ( PRATICO SYSTEM ) és 12V-1,2Ah akkumlátor kimenettel.

BX-246 Komplett automata rendszer 24V D.C. motorral tolókapuhoz max. 600kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és akkumlátor bekötő panellel.

183 470 Ft
Hogyan kéri a terméket?
BX708
CAME-BX-708 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 800 kg-ig

BX-708 230V Automata rendszer tolokapukhoz max. 800 kg-os kapusúlyig.

Az egyedi igényekre szabható automata rendszer A BX sorozat az automata tolókapumozgató rendszerek széles választékát kínálja 800kg-os kapusúlyig. Komplett sorozat, amely megfelel a legkülönbözőbb működési és biztonsági elvárásoknak.

Rendkívül praktikus és tökéletesen biztonságos.
A BX a legjobb megoldás a tolókapuk automatizálására. A vezérlésének köszönhetően a legmagasabb szintű teljesítménnyel és biztonsági funkciókkal. A BX számos területen alkalmazható lakossági és társasházi létesítmények esetében is. További lehetőségeket kínálnak a BX 24V-os verziói, amelyek intenzív működtetésre alkalmasak és ideálisak akkor is ha gyakori az áramkimaradás.
A kapu álló helyzetében is biztonságos. Akadály érzékelésekor minden egyéb parancsot letilt.
Mozgás ellenőrzés. A BX lehetővé teszi a kapu megállítását mozgás közben közvetlenül a távkapcsolóról, megadva ezzel Önnek a rendszer teljes irányíthatóságának lehetőségét.
Hosszú élettartam. Minden egyes elem fokozott szilárdságú ezzel kínálva maximális ellenállóságot a különböző környezeti hatásokkal szemben.

Könnyű és biztonságos működés.
A BX felszerelhető biztonsági lámpával, amely a kapu nyitásakor kapcsolódik fel, megkönnyebbítve és biztonságosabbá téve ezzel a belépést.
Rendkívül praktikus. A BX-P verzió egyik fő jellemzője a PRATICO SYSTEM – a felhasználóbarát CAME által szabadalmazott készülék amely, áramszünet esetén is kireteszeli a motort a távkapcsoló segítségével, így nincs szükség a kulcs keresgélésére.
ENCODER – a forgásérzékelős technológia. A kapu mozgása folyamatosan kontrollálva van, amely a teljes biztonság érzetét nyújtja a kapu használata közben is.
Igazi kényelem áramszünet esetén is: a 24V-os verzió vezérlései azonnal aktiválják az akkumulátort (opcionális).

A vezérlések:
A szokásos használat és biztonsági funkciókon kívül, a BX új 230V-os vezérlései olyan további feladatokat látnak el amelyek lehetővé teszik az automata készülék teljes kontrollhatóságát és biztosítják az optimális működési feltételeket.
Néhány példa:
- A kapu teljes körű irányíthatósága távkapcsolóról vezérelhető és a kapu mozgás közben is bármikor megállítható.
- Részleges nyitás. Lehetőség van a kapu részleges nyitásának programozására (kiskapufunkció). Ideális olyan kapuk esetében ahol nincs külön gyalogosbejáró.
- Biztonság a kapu álló helyzetében is, egy speciális elektronikus áramkörnek köszönhetően, amely letilt minden egyéb parancsot ha a biztonsági rendszer akadályt érzékel.

196 750 Ft
Hogyan kéri a terméket?