CAME Garázskapu nyitó motor szettek 5 év garanciával!

A CAME nyitómotor szetteket igazán hosszú távra tervezték, amit az 5 év garancia is bizonyít.

Mindegy, hogy láncos vagy bordásszíjas típust rendelne, nálunk jobbnál jobb ajánlatok várják, egyes típusok pedig kifejezetten intenzív használatra készültek.

Webáruházunkban számtalan professzionális garázskapu motor között válogathat, úgy lakossági, mint ipari használatra. Ami pedig a termékek ár-érték arányát illeti, a legkedvezőbb ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket.

Rendeljen még ma, és térjen vissza minél gyakrabban, hiszen folyamatosan frissítjük termékpalettánkat!

Nézet:
Sorrend:
U4610_V06001

Lakossági szekcionált,hőszigetelt garázskapu nyitó szettek

 

UNIV komplett rendszer billenő- és szekcionálkapuk mozgatásához finom indítással, zárási végálláslassítással,intenzív használatra is.

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!58 990 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-17%
Came-V6000-U4610-3

Came V6000 garázskapu nyitó 3 részes láncos sínnel

A Came prémium termékcsalád esztétikus és csendes darabja, intenzív használatra, elérhető áron akár billenő garázskapukhoz is !

Funkciók bemutatása:

- Mikroprocesszoros vezérlés ( a mozgási út precíz beállítása, a nyomaték folyamatos figyelése, mozgás megfordítása akadélyérzékelés esetén )

- Motor ( csendes működésű, finom indítás, zárási lassítás óvja a motort és biztosítja a hosszú élettartamot )

- Kireteszelés ( áramszünet esetén a kapu kézzel nyitható a kireteszelő zsinór meghúzása után )

- Biztonsági kiegészítő ( a kapunyitóhoz fotocella csatlakoztatható, így még biztonságosabb a működése )

- Automata zárás ( a garázskapunyitó automata zárási ideje 30 és 240 másodperc között állítható )

- Akumlátoros működés ( lehetséges 2 db 2Ah 12V-os akkumlátort csatlakoztatni a garázskapuhoz, így áramszünet esetén is működtethető ) 

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

 

59 990 Ft
72 500 Ft
Kezdete: 2019.10.21 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
-13%
Came-V6000-U4610_b

Lakossági szekcionált,hőszigetelt garázskapu nyitó szettek

A Came népszerűségének titka, hogy elérhető áron kínál minőségi kapunyitó elektronikákat lakossági és ipari célokra. A V6000 remek választás családi házakhoz, hiszen innovatív, könnyen kezelhető és igazán esztétikus is. A gyártó ráadásul 5 év garanciát vállal a termékre, ezzel is garantálva a kiemelkedően hosszú élettartamot. Ami pedig a funkciókat illeti, a V6000 garázskapunyitó tökéletesen megfelel a legigényesebb elvárásoknak is. A bordásszíjas sínnel készült típus billenő kapukhoz (2,3 méteres magasságig) és szekcionált kapukhoz (2,2 méterig) is ideális, a kapu maximális súlya pedig 60 kg lehet. A termékben minden lényeges biztonsági és kényelmi funkció megtalálható, telepítése pedig egyszerű és gyors. Adja le rendelését webáruházunkban, és nézzen szét a teljes kínálatban, hiszen jobbnál jobb ajánlatokkal várjuk!

 

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

64 990 Ft
74 807 Ft
Kezdete: 2019.10.21 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
8K01MV_011_V0679

A Came-Ver-Plus készlet remek ár-érték arányt képvisel, éppen ezért tökéletes választás otthona korszerűsítéséhez. Komplett rendszerünk billenő és szekcionált kapukhoz egyaránt használható, az 5 év garanciának köszönhetően pedig nem kell az esetleges meghibásodásoktól tartania.

Az intenzív használatra tervezett kapunyitó szettnek a komolyabb igénybevétel sem okoz gondot, így akkor érdemes erre a termékre voksolni, ha kisebb vállalkozáshoz keres megbízható motort. A finom indítás és zárási végállás praktikus használatot tesz lehetővé akár 18 négyzetméteres kapuk esetében is. A gyártó természetesen ennél a terméknél is külön hangsúlyt fektetett a biztonságra, a négycsatornás ugrókódos távirányító például lehetetlenné teszi a másolást, ezáltal az illetéktelen behatolást.

Rendelje meg verhetetlen áron a Koffenstein Kaputechnikánál!

Kérdése van?

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

106 770 Ft
Hogyan kéri a terméket?
8K01MV_014_V0679

Otthonunkban is megesik, hogy a kapunyitó elektronika intenzív használatnak van kitéve. Ilyen lehet például egy több generációs kertes ház, ahol egynél több gépkocsi van használatban, vagy éppen egy családi vállalkozás, ahol komolyabb fuvarozást bonyolítanak. A Came-Ver-Plus szettet pontosan ilyen célokra tervezték.

A kiváló minőségű anyagok, a magas szintű összeszerelés és a gondos mérnöki munka mind azt szolgálják, hogy a termék igazán hosszú ideig megbízható partner legyen a munkában és a hétköznapokban. A gyártó a termékre 5 év garanciát vállal, ezzel is jelezve a prémium színvonalat. A maximum 21 nm-es felületre, billenő és szekcionált kapukhoz tervezett szett minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a beszereléshez.

Tudjon meg többet a termékről, és rendelje meg remek áron még ma!

Kérdése van?

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

114 250 Ft
Hogyan kéri a terméket?