CAME

CAME – a kapunyitó motorok élvonalában

A nagy népszerűségnek örvendő olasz gyártmányú CAME több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezik a kapunyitó elektronika területén, és mára világviszonylatban a szegmens piacvezetői közé tartozik. E figyelemreméltóan kimagasló eredményt többek között olyan értékeknek köszönheti, mint a kifogástalan minőség és a tökéletes megbízhatóság. Az Európai Unió szigorú biztonságtechnikai követelményeket támaszt az ilyen típusú termékekkel szemben, és a CAME minden tekintetben megfelel ezeknek. További vonzereje a márkának, hogy esztétikus kivitelezésű árucikkeire kifejezetten hosszú élettartam jellemző: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a CAME kapunyitó szettek tizenöt évnél tovább is kifogástalanul működnek, és szakszerű karbantartás mellett ez az intervallum tovább növelhető. A karbantartáshoz és az esetleges javításokhoz pedig országos szervizháttér áll az ügyfelek rendelkezésére.

CAME termékskála – a lakossági garázskapu motoroktól az ipari sorompókig

Az olasz márka évtizedek óta gondosan ügyel arra, hogy minél szélesebben fedje le a piaci igényeket, ennek megfelelően lakossági és ipari berendezések egyaránt elérhetőek széles termékpalettáján – ahogy az ezen termékekhez tartozó alkatrészek is, természetesen garanciaidőn túl is. A különböző típusú kapukhoz tartozó motoroktól kezdve a jeladókon és rádiórendszereken át az egyéb biztonsági kiegészítőkig a CAME meglévő és leendő ügyfelei mindent megtalálnak, amire szükségük van. Ráadásul az egységek összeilleszthetők egymással, így akár összetettebb rendszerek kiépítésére is tökéletes választást jelentenek.

Kapuautomatika többféle típusban

A fentiek alapján cseppet sem meglepő, hogy a CAME kapunyitó motorok roppant közkedveltek. A lakossági kétszárnyú kapunyitó automatika területén a sokoldalú és ár-érték arányban talán verhetetlen KRONO viszi a prímet a megrendelők körében, de a BROWN LINE, az AMICO, a FAST, a FERNI és az AXO szintén tökéletes választás, ha otthonunk biztonságát óhajtjuk fokozni egy minőségi kapunyitó szettel. Ha pedig megbízható tolókapu motort keres, akkor nyugodt szívvel tegye le voksát a BX mellett.

Bármilyen típusú és méretű kapuja van, a CAME termékei között garantáltan megtalálja azt a kapunyitó szettet, amely hosszú éveken át zökkenőmentesen és megbízhatóan látja el a feladatát. Forduljon hozzánk bizalommal!