BFT egy- és kétszárnyú szárnyaskapu nyitó motor szettek 2 év garanciával!

A BFT motorok rendkívül biztonságosak, emellett a telepítésük és a használatuk is egyszerű. A kategóriában található komplett szettek segítségével költséghatékonyan oldhatja meg egy- vagy kétszárnyú kapuja működtetését, hiszen azok minden szükséges kiegészítőt tartalmaznak. Válassza Ön is a prémium olasz minőséget, rendeljen BFT termékeket webshopunkból!

Szakértő kollégánkat elérheti a 06-70-340-0100-as telefonszámon, vagy a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen. 

Nézet:
Sorrend:
PHOBOS_BT_A_25-1
BFT-PHOBOS BT A25 24V-os elektromechanikus lakossági egyszárnyú szárnyaskapu nyitó motor szett

400 kg kapusúlyig és  2,5 m kapuszárny hosszig

A BFT Phobos BT A 25 kapunyitó szettet komolyabb igénybevételre tervezték. A szerkezet akár 400 kg-os kapuk esetében is használható, miközben a szárny a 2,5 métert is elérheti. Ezek a tulajdonságai különösen alkalmassá teszik a készletet társasházakhoz vagy nagyobb, akár több generációs családi házakhoz. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a vásárlás után villámgyorsan élvezheti is a Phobos BT A 25 kínálta kényelmet.

A kedvező áron megrendelhető szett a motor és a vezérlőegység mellett a fotocellapárt és az antennával ellátott villogót is tartalmazza. A szintén a csomag részét képező négycsatornás ugrókódos távirányítók a maximális biztonságot szolgálják. A gyártótól már ismert D-Track intelligens nyomatékvezérlő rendszer ebből a modellből sem hiányozhat.

Helyezze kosárba a BFT Phobos BT A 25 kapunyitó szettet, és vegye át a csomagot akár személyesen Kecskeméten!

104 360 Ft
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_BT_A40-1
BFT- KUSTOS ULTRA BT A40 24V-os lakossági egyszárnyú szárnyaskapu nyitó szett,
500 kg kapusúlyig és  4 m kapuszárny hosszig.

Gyors motor, amely akkumulátor is kérhető hozzá, így áramkimaradás esetén is működik!
A BFT Kustos Ultra BT A 40 kapunyitó szett gyors és megbízható működést biztosít, méghozzá két év teljes körű garanciával. Az egyszárnyú kapukhoz készült modell teherbírása 500 kg, és akár 4 méteres kapuszélesség esetén is bátran alkalmazható. A korszerű készüléken az áramkimaradások sem fognak ki, hiszen kiegészítő akkumulátorral is rendelhető.

Ami a biztonságot illeti, a Kustos Ultra BT A 40 tökéletesen megfelel napjaink elvárásainak. A burkolt orsótengely ellenállóvá teszi a rendszert a porral és vízzel szemben, ugyanakkor a balesetmegelőzésben is fontos szerepet játszik. Az U-link kompatibilitásnak köszönhetően egy bővítőkártyával a kapunyitó akár Bluetooth-on keresztül is üzemeltethető okostelefonnal vagy laptoppal.

121 850 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-14%
PHOBOS_BT_A_40-1
BFT-PHOBOS BT A 40 24V-os lakossági egyszárnyú szárnyaskapu nyitó motor szett, 
500 kg kapusúlyig és  4 m kapuszárny hosszig.

Unja már, hogy a jelenlegi kapunyitó rendszer lassan reagál, nem elég biztonságos és esztétikailag is hagy kívánnivalót maga után? Váltson a BFT Phobos BT A40 lakossági egyszárnyú kapunyitóra, és fedezze fel a kényelmi és biztonsági funkciók garmadáját! Az egyedi megjelenés olyan különleges megoldásokkal társul, mint az ugrókódos távirányító (Rolling Code), a gazdaságos üzemeltetést lehetővé tevő D-Track rendszer vagy az ER-Ready funkció, amellyel a kulcsmásolás válik tökéletesen biztonságossá.

A Phobos BT A40 szettet 500 kg-os tömeget és 4 méteres szélességet meg nem haladó kapukhoz tervezték, a készlet pedig minden szükséges összetevőt tartalmaz a telepítéshez és a működtetéshez. Hasonlóan a gyártó többi termékéhez, erre a modellre is két év garancia érvényes.

Cserélje le meglévő rendszerét jobbra, korszerűbbre, biztonságosabbra!

121 850 Ft
142 000 Ft
Kezdete: 2019.10.23 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_ULTRA_BT_A25-1
BFT- KUSTOS ULTRA BT A25 24V-os lakossági egyszárnyú szárnyaskapu nyitó szett, 
400 kg kapusúlyig és  2,5 m kapuszárny hosszig.

Gyors motor, amely akkumulátor is kérhető hozzá, így áramkimaradás esetén is működik!
500 kg-os teherbírás akár négyméteres kapu esetén is – a BFT Kustos BT A25 egy igazán sokoldalú, modern és könnyen üzemeltethető kapunyitó készülék. A berendezés kifejezetten lakossági felhasználásra készült, így mind a felszerelése, mind az üzemeltetése rendkívül egyszerű. A szett két darab négycsatornás, ugrókódos távirányítót tartalmaz, további kulcsok pedig az ER-Ready megoldásnak köszönhetően kimagasló biztonsággal készíthetők. Ezzel az eljárással a család minden tagja saját nyitóval rendelkezhet, illetéktelenek azonban nem férhetnek hozzá otthonához.

A Koffenstein Kaputechnikánál minden segítséget megkap a döntéshez. Szakértő munkatársaink megválaszolják felmerülő kérdéseit, sőt akár a tervezésben is közreműködnek igény esetén. Webáruházunkban is az Ön kényelmét tartjuk szem előtt, ezért a kiszemelt kapunyitó szetthez 2-3 munkanap alatt hozzájuthat.

Válasszon minket!

125 730 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-7%
ATHOS_AC_A25
BFT-ATHOS AC A25 230V-os elektromechanikus lakossági kétszárnyú szárnyaskapu nyitó motor szett,
700 kg kapusúlyig és 2,5+2,5 m kapuszárny hosszig.

Egy 700 kg-os tolókapu mozgatásához erős és strapabíró készülékre van szükség. A BFT mérnökei ennek szellemében alkották meg az Athos AC 25A kapunyitó szettet, mely 2,5 méteres szárnyszélességig alkalmazható. A 230 V-os elektromechanikus motor alig 14 másodperc alatt mozgatja a kaput nyitott állásba, a sebesség azonban a biztonság függvényében egyedileg állítható.

Természetesen nem hiányozhatnak az olyan közkedvelt és hasznos funkciók sem, mint a kiskapu-üzemmód, az ugrókódos távirányító vagy éppen a könnyű telepítést garantáló analóg vezérlőpanel. A masszív alumínium-ház nemcsak mutatóssá teszi a szettet, de maximálisan ellenállóvá is az időjárás viszontagságaival szemben.

Webáruházunkban verhetetlen áron juthat hozzá a BFT Athos AC 25A kapunyitó szetthez, méghozzá ingyenes szállítással!

129 990 Ft
139 990 Ft
Kezdete: 2019.12.05 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_ULTRA_BT_A40-1

Unja már, hogy az áramkimaradás a szárnyaskapujára is hatással van? Válasszon olyan nyitó szettet, ami egy akkumulátor bekötésével még áramingadozás esetén is használható! A BFT-Kustos Ultra 500 kg-ig és 4 m-ig pár napon belül beüzemelhető, ráadásul fotocellapár és villogó is jár hozzá. Vegye meg szettünket! Ha további műszaki adatok is érdeklik, telefonon felteheti kérdéseit.

133 340 Ft
Hogyan kéri a terméket?
VIRGO_ULTRA_BT-1
BFT-VIRGO ULTRA BT lakossági egyszárnyú csuklókaros szárnyaskapu nyitó szett

Amennyiben kisebb méretű és tömegű szárnyaskapuhoz keres kifogástalan minőségű nyitó szettet, a BFT Virgo Ultra BT a legjobb választás. A 2 méteres kapuszárnyig és 200 kg-os súlyig használható berendezés napjaink legmodernebb megoldásait kínálja, méghozzá kiemelkedő ár-érték arányban. A csuklókaros kialakítás, az ugrókódos távirányítók, továbbá az automata visszazárási funkciók biztonságot és kényelmet garantálnak, míg a mágneses végálláskapcsolók a precíz működésért felelősek.

A 24 V-os motor 14 másodperces nyitási időt tesz lehetővé, a kiegészítőként megvásárolható akkumulátorral pedig egy esetleges áramszünet esetén sem kell lemondania a kapunyitó motor használatáról. Webáruházunkban két év garanciával juthat hozzá a Virgo Ultra BT-hez.

Válassza a Koffenstein Kaputechnikát, ha a minőség a legfőbb szempont a döntésnél!

136 150 Ft
Hogyan kéri a terméket?
ATHOS_AC_A40
BFT-ATHOS AC A40 230V-os elektromechanikus lakossági kétszárnyú szárnyaskapu nyitó motor szett,
400-400 kg kapusúlyig és 4+4 kapuszárny hosszig.

Egy 800 kg-os tolókapu mozgatásához erős és strapabíró készülékre van szükség. A BFT mérnökei ennek szellemében alkották meg az Athos AC 40 A kapunyitó szettet, mely 4 méteres szárnyszélességig alkalmazható. A 230 V-os elektromechanikus motor alig 14 másodperc alatt mozgatja a kaput nyitott állásba, a sebesség azonban a biztonság függvényében egyedileg állítható.

Természetesen nem hiányozhatnak az olyan közkedvelt és hasznos funkciók sem, mint a kiskapu-üzemmód, az ugrókódos távirányító vagy éppen a könnyű telepítést garantáló analóg vezérlőpanel. A masszív alumínium-ház nemcsak mutatóssá teszi a szettet, de maximálisan ellenállóvá is az időjárás viszontagságaival szemben.

Webáruházunkban verhetetlen áron juthat hozzá a BFT Athos AC A40 kapunyitó szetthez, méghozzá ingyenes szállítással!

142 690 Ft
Hogyan kéri a terméket?
PHOBOS_BT_A_25
BFT-PHOBOS BT A25 24 V-os elektromechanikus lakossági kétszárnyú kapunyitó motor szett,
max. 4 méteres kapuszárnyig és max. 500 kg-os kapusúly

A BFT Phobos BT-A lakossági szárnyaskapu nyitó szettben az elegáns megjelenés páratlan műszaki tartalommal társul. A számos funkció közül is kiemelkedik a kulcsos kuplungkioldó, mely a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a működtetés során. A kényelmi megoldások terén említést érdemel a nyitási és zárási lassítás, a mágneses végálláskapcsoló, valamint az integrált rádióvevő-rendszer.

Az illetéktelen hozzáférés ellen a BFT által fejlesztett egyedi Rolling-Code technika nyújt védelmet. Az ugrókódos távirányítók lehetetlenné teszik a másolást és az azonosítókhoz való hozzáférést. Ellentétben a fixkódos kulcsokkal, ezek a távirányítók lényegében feltörhetetlenek.

Szeretne többet megtudni a BFT Phobos BT-A kapunyitó motorról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és megválaszoljuk kérdéseit!

156 480 Ft
Hogyan kéri a terméket?
PHOBOS_BT_A_25_ROLLN_PRO
BFT-PHOBOS BT A25 ROLLN PRO 24 V-os elektromechanikus lakossági kétszárnyú szárnyaskapu nyitó szett,
max. 4 méteres kapuszárnyig és max. 500 kg-os kapusúlyig.


24 hónap garancia, 500 kg-os terhelhetőség 4 méteres kapuszárnyig, 24 V-os elektromechanikus motor. A BFT Phobos BT A25 Rolln Pro igazi erőmű, amin nem fog ki a mindennapos intenzívebb használat sem. Rendelésével komplett készletet kap kézhez, melyet igazán könnyű telepíteni, majd üzemeltetni. A nyitó szettben található négycsatornás ugrókódos távirányítóval kényelmesen használhatja kapuját.

Webshopunkban a BFT márka számos további termékekét is megtalálja, így érdemes végigböngészni a termékpalettát. Akár kisebb, akár nagyobb típusra van szüksége, nálunk remek áron rendelhet. Mind lakossági, mind ipari felhasználásra kínálunk megoldásokat, méghozzá első osztályú minőségben.

Ismerje meg a Koffenstein Kaputechnika termékeit és szolgáltatásait, és válasszon minket, ha megbízható helyről, szakértőktől vásárolna!

159 910 Ft
Hogyan kéri a terméket?
IGEA_BT-1
BFT-IGEA BT 24V-os elektromechanikus lakossági és kereskedelmi egyszárnyú csuklókaros kapunyitó motor szett, max. 2x2,5 méteres kapuszárnyig és max. 250 kg-os kapuszárnyakig. Ideális választás nagy méretű oszlopoknál, max. 30 cm benyúlás.

A BFT Igea BT kapunyitó szett családi házakban és kereskedelmi létesítményekben egyaránt remekül teljesít. 24 V-os motorjával akár 250 kg-os és 2,5 méter széles kapukkal is könnyedén megbirkózik, miközben maximális biztonságot és kényelmet nyújt a felhasználóknak. A kifogástalan anyagoknak és a kiforrott technikának köszönhetően az intenzív használat sem okoz gondot a szettnek, miközben a két év garancia az esetleges meghibásodásokra nyújt megoldást.

És hogy miért éri meg nálunk rendelni? Mert verhetetlen áron kínáljuk, villámgyors országos kiszállítással. Sőt, tőlünk akár szakmai tanácsokat is kaphat, hogy a kapunyitó szett minden tekintetben megfeleljen családja, vállalkozása elvárásainak.

Helyezze kosárba még ma, és vásároljon könnyen használható, modern webáruházunkban – legyen visszatérő megrendelőnk!

168 770 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-7%
PHOBOS_BT_A_40
Ne érje be silány minőséggel, ha otthona biztonságáról és kényelméről van szó: válassza a BFT Phobos BT40-A lakossági kapunyitó szettet, mely minden tekintetben megfelel napjaink elvárásainak! A készülék gyors működést garantál, miközben az illetéktelenek ellen a négycsatornás ugrókódos távirányító nyújt védelmet. Az olyan praktikus funkciók, mint a kiskapu-üzemmód vagy a zárási és nyitási lassítás jelentős mértékben növelik a komfortérzetet.

A gyártó két év garanciát kínál termékére, melynek feltételeiről bővebben is informálódhat weboldalunkon. Amennyiben pedig tőlünk rendeli meg új kapunyitó motorját, akár két munkanapon belül hozzájuthat a csomaghoz. A kiszállítás kedvező áron történik, kecskeméti átvevőpontunkon pedig díjmentesen veheti át a megvásárolt árucikkeket.

Éljen a lehetőséggel, rendelje meg a BFT Phobos BT40-A szettet remek áron!

169 990 Ft
182 770 Ft
Kezdete: 2019.10.23 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_BT_A40
BFT- KUSTOS ULTRA BT A40 lakossági kétszárnyú kapunyitó szett

KUSTOS BT A40

Elektromechanikus szárnyaskapu automatika-lakossági felhasználás.
24 V-os elektromechanikus szárnyaskapu motor, max 4 méteres kapuszárnyig és max. 500 kg-os kapusúlyig

Ha építkezik vagy felújít, és a kapunyitó rendszer kapcsán is a legjobb megoldásra törekszik, válassza a BFT Kustos BT-A szárnyaskapu szettet! Ez a korszerű készlet minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, így a távirányítót, a motort, a vezérlőegységet, a fotocella-párt és a villogót is. Beépítése gyors és könnyű, az analóg vezérlőpanel pedig egyszerű telepítést tesz lehetővé.

Funkciók terén a Kustos BT-A igazán sokoldalú: a nyitási és zárási lassítás, az intelligens nyomatékvezérlő-rendszer, valamint a kiskapu és automata zárási funkció egyaránt a felhasználók rendelkezésére áll. A szettben található két darab kulcs mellé továbbiakat is másoltathat, ennek biztonságáról az ugrókódos technológia gondoskodik. Illetéktelenek nem férhetnek hozzá otthonához!

182 770 Ft
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_ULTRA_BT_A25
A BFT Kustos Ultra BT-A lakossági felhasználásra készült nyitószett 24V-os motorjával akár 400 kg-os kapuk esetén is remek választás. A szériára jellemző burkolt orsóstengely nem csupán balesetmegelőzési célt szolgál, de tökéletesen ellenállóvá teszi a rendszert a környezeti hatásokkal, például a vízzel vagy porral szemben. A készülék akár 118°-os nyitási szöget is lehetővé tesz, ezzel is megkönnyítve a ki- és beállást.

A BFT Kustos modellek különlegessége az U-link kompatibilitás, mely Bluetooth-alapú adatátvitelt tesz lehetővé. Így mind a karbantartás, mind a vezérlés okostelefonnal vagy számítógéppel is lehetővé válik. A modern megoldások ezzel nem értek véget, hiszen a szett digitális vezérlőpanelt és ugrókódos távirányítót is magában foglal.

Rendelje meg ingyenes országos házhoz szállítással még ma!

188 600 Ft
Hogyan kéri a terméket?
KUSTOS_ULTRA_BT_A40
A BTF szárnyaskapu nyitó szettjét maximum 4 méteres kapuszárnyig és 500 kg kapusúlyig ajánljuk. A lakossági felhasználásra tervezett termék 24V-tal működik, és mindössze 17 mp alatt nyitja-zárja a kaput. Állandó igénybevételre tervezték, akár több éven át megfelelően funkcionálhat.

Az ULTRA-BT 40 kapunyitó szett egyedi megjelenést garantál bármilyen környezetben. Teleszkópos kialakításának hála abban az esetben is beüzemelhető, ha a helyszínen alacsony a beépítési magasság. Digitális vezérlőpanellel ellátott, így telepítése gyorsabban és precízebben megoldható, mint egy hagyományos szárnyaskapunak. Biztonságos használatát tovább növeli a hozzá tartozó ugrókódos, integrált rádióvevő-rendszer is.

Rendelje meg Ön is 2 év garanciával, kiszállítással! Ha egyéb kérdés felmerül, szívesen válaszolunk elérhetőségeinken.

199 990 Ft
Hogyan kéri a terméket?
VIRGO_SMART_BT_A20_
Csuklókaros, kétszárnyú szárnyaskapu nyitó szettünk beépítését legfeljebb 2 m-es kapuszárnyig, vagy 200+200 kg-os kapusúlyig ajánljuk vásárlójuknak. Ezt a modellt bár lakossági célokra tervezték, nem tehető ki erős igénybevételnek. A termék 2 év garanciával készletünkről megvásárolható.

Motorja 24V-os, mely akkumulátorral tovább bővíthető – ez különösen akkor hasznos lehet, ha áramkimaradás vagy hosszabb áramszünet esetén is működtetni kívánjuk. A motor mellett szól még, hogy gazdaságos használatot ígér, ugyanis csak akkora energiát vesz fel mozgás közben, amennyi a helyváltoztatáshoz szükséges. Bár a legtöbb szárnyaskapuhoz fixkódos távirányító jár, a BFT-Virgo mellé a gyártó nagyobb biztonsággal használható ugrókódost csomagol.

Ha a nyitó szett további tulajdonságai is érdeklik, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és tegye fel bátran kérdéseit!

204 230 Ft
Hogyan kéri a terméket?
VIRGO_ULTRA_BT
A BFT-Virgo ultra nyitó szettjét kétszárnyú szárnyaskapukhoz ajánljuk a lakosságnak. Ezek a modellek kiválóan telepíthetők 2 méteres kapuszárnyig és/vagy 200 kg-os kapuszárnyig. A vezérlőegységgel ellátott szetthez beépített antenna is tartozik, ami villogással jelez, ha a kapu működésbe lép.

Áramszünet esetén is használható, amennyiben speciálisan erre a célra fejlesztett akkumulátorral is kiegészítik. Négycsatornás ugrókódos távirányító jár hozzá, mely a fixkódossal szemben biztonságosabb használatot szavatol (nem másolható, mert minden jeladás eltérő kóddal történik) a tulajdonosnak. A termékre 2 év teljes körű garancia érvényesíthető webáruházunkban.

Válassza Ön is ezt a sokoldalú nyitó szettet, és rendelje meg elérhető áron felhozatalunkról! A szállítás országszerte és külföldre egyaránt megoldható.

226 924 Ft
Hogyan kéri a terméket?
-5%
IGEA_BT
BFT-IGEA BT lakossági és kereskedelmi kétszárnyú csuklókaros szárnyaskapu nyitó szett

IGEA BT

Intenzív használatra keres szárnyaskapu nyitó szettet? Megtalálta! A BFT-IGEA-BT-t erős igénybevételre tervezték, éppen ezért nemcsak lakossági, hanem kereskedelmi célokra is használható.
Intenzív használatra keres szárnyaskapu nyitó szettet? Megtalálta! A BFT-IGEA-BT-t erős igénybevételre tervezték, éppen ezért nemcsak lakossági, hanem kereskedelmi célokra is használható. Válassza Ön is kétszárnyú csuklókaros szárnyaskapujához! A 24V-os motorral felszerelt IGEA legfeljebb 2x2,5 méteres kapuszárnyig, és 250 kg-os kapuszárnyig üzemelhető be. Nagyméretű oszlopok esetén is könnyűszerrel beépíthető, amennyiben a benyúlás nem haladja meg a 30 centimétert. Akár utólagosan is gyorsan telepíthető.

A nyitó szett nem ront az összképen, hiszen egyedi megjelenésével bármilyen környezetben megállja a helyét. Mágneses végálláskapcsolóval és automata visszazárási funkcióval rendelkezik, így az első perctől kezdve kényelmesen használható (a kocsiból sem kell kiszállnia).

Fedezze fel további paramétereit itt, vagy kérjen szakvéleményt elérhetőségünkön!

265 990 Ft
281 267 Ft
Kezdete: 2019.10.23 A készlet erejéig!
Hogyan kéri a terméket?
GIUNO_ULTRA_BT_A20
A sokoldalú BFT GIUNO ULTRA BT A20 nyitó szett nemcsak lakossági, hanem társasházi, sőt ipari kétszárnyú szárnyaskapukhoz is alkalmazható. 24V-os hidraulikus motorja 300+300 kg-os kapusúlyt vagy 2+2 méteres kapuszárnyhosszt is képes kezelni. Most két év garanciával megrendelheti készletünkről.

A Guinot gyakori használatra tervezték: erről az U-Link kompatibilitás mellett magas fokú ellenállóképessége is tanúskodik. Az időjárás viszontagságainak gond nélkül ellenáll: jöhet por, eső és jég, a szett tovább funkcionál. Igény esetén reverzibilissé alakítható (csak egy kulcsot kell elfordítani). Használata veszélytelen, ugyanis a nyitó szetthez tartozó távirányító ugrókódos, tehát semmiféleképpen nem másolható.

Szeretne még többet tudni a termékről? Vegye fel velünk a kapcsolatot műszaki segítségnyújtásért!

456 810 Ft
Hogyan kéri a terméket?
GIUNO_ULTRA_BT_A50
A BFT hidraulikus nyitó szettje lakossági, társasházi és ipari kétszárnyú szárnyaskapukhoz is alkalmazható akár 800 kg-os kapusúlyig és 5 méteres kapuszárnyig. Jól mutat mind otthoni, irodai és ipari környezetben. Tudjon meg minden fontos részletet tovább olvasva!

A mágneses végállás kapcsolóval és önálló fotocellapárral felszerelt nyitó szett 2 év garanciával megvásárolható webshopunkban. Nagyfeszültségű D-Track sínrendszerhez rögzíthető, szükség szerint utólagosan is egyszerűen telepíthető, továbbá személyre szabottan programozható. Az intelligens nyomatékvezérlő miatt gazdaságos használatra és csendes működésre számíthat a tulajdonosa.

Webshopunkból akár azonnal megrendelheti a terméket, méghozzá 2 év gyártói garanciával. Vásároljon most, és vegye igénybe házhoz szállítás szolgáltatásunkat is!

491 090 Ft
Hogyan kéri a terméket?