CAME Külső kétcsatornás rádióvevő

CAME Külső kétcsatornás rádióvevő
Hogyan kéri a terméket?
19 990 Ft

Kétcsatornás 433,92 MHz-es rádióvevő ABS műanyag házban

A vásárolt terméket csak megfelelő szakismerettel rendelkező, cégünk által felkészített szakember szerelheti fel, kötheti be és helyezheti üzembe a készülék leírásában szereplő módon!

 

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

 

Kétcsatornás 433,92 MHz-es rádióvevő TOP (T432S, T432M, T434M) vagy TAM (T432, T434, T438) rendszerű távkapcsolókhoz, ABS műanyag házba szerelve, IP 54 biztonsági fokozattal. A rádióvevő áramellátása 12V vagy 24V (AC vagy DC) feszültséggel történhet, a rákapcsolt tápfeszültség a 2-es DIP-SWITCH 1. kapcsolójával választható ki. A rádióvevő első csatornája monostabil (nyomógomb), a második csatornája monostabil (nyomógomb) vagy bistabil (kapcsoló) üzemmódban működtethető. A második csatorna üzemmódja a 2-es DIP-SWITCH 2. kapcsolójával választható ki. Az OUT1 és az OUT2 csatona max. 1A-rel terhelhető. A termékre 12 (tizenkét) hónap jótállás van, kivéve a szakszerűtlen üzembehelyezést és használatot (a jótállás feltételei a jótállási jegyen találhatók).

 

Gyártó: CAME S.P.A. Olaszország

Forgalmazza:  Koffenstein Kaputechnika

 

A RÁDIÓVEVŐ EGYSÉG KÓDOLÁSA

 

Tartsa a távkapcsolót a rádióvevőhöz közel. Miközben a CH1, vagy CH2 nyomógombot folyamatosan nyomva tartja az 5-ös számú visszajelző LED-dióda villog, jelezve, hogy felkészült a kódolásra. Nyomja meg a távkapcsoló azon gombját, amelyről működtetni szeretné a vezérlést, cca 1-2 mp után a visszajelző LED dióda folyamatosan világítani fog jelezve, hogy a vezérlés megtanulta a távkapcsoló kódját.

Amennyiben megakarja változtatni a rádióvevő kódját, ismételje meg a fenti műveletet. Figyelem: a bekötések során ne kapcsoljon tápfeszültséget a rádióvevőre. A működési zavarok megelőzése érdekében ne szereljen fel rádióvevőt egymástól 4-5 méternél kisebb távolságra. A rádióvevőt célszerű a nagyobb hatótávolság érdekében antennával felszerelni, az antennát a talajszinttől minél magasabbra és vasalt betonszerkezetektől minél távolabb elhelyezni. Az antenna és az antennakábel nem tartozéka a rádióvevőnek.

 

Az összes információ maximális figyelemmel és ellenőrzéssel lett elkészítve.

Mindemellett nem vállalunk felelőséget semmilyen hibáért, vagy kihagyásért.

A műszaki változtatások joga fenntartva.

 

Felmerülő technikai kérdésekről érdeklődjön a további elérhetőségeken:

Telefonon: +36-70-623-00-95

Email-ben: koffensteinkaputechnika@gmail.com

 

A garancia feltételeiről itt olvashat részletesebben.

Adatok
Cikkszám
T-RE432M
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!