CAME Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz

-5%
CAME Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz
CAME Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz
CAME Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz
CAME Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz
Hogyan kéri a terméket?
17 323 Ft
16 460 Ft
Kezdete: 2020.01.03   A készlet erejéig!

Akkumlátor csatlakoztató és töltő panel BX246 motorhoz, akkumlátor nélkül!

2 db 12V/1,2Ah akkumlátorhoz

Kérdése an?

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

Részletek

Felmerülő technikai kérdésekről érdeklődjön a további elérhetőségen:

Email-ben: hello@koffensteinkaputechnika.hu 

GARANCIA:

A CAME típusú lakossági kapunyitó meghajtásokra a törvény szerinti szavatossági időn felül a terméken feltüntetett gyártási időtől számítva 5 év telephelyi garanciát vállal a meghajtástechnikára, a motorra és a motorvezérlésre. A garanciális okokból meghibásodott terméket szakszervizünkben választásunk szerint vagy az alkatrész javításával, cseréjével megjavítjuk, vagy a terméket kicseréljük, vagy értékcsökkenéssel kárpótolunk. Minden garanciális kérdés elbírálását a KLING Kft végzi a szakszervize véleménye alapján.

 

A garancia feltételei:

-              A vásárolt terméket csak a KLING Kft által minősített szerelő szerelheti fel.

-              A vásárolt lakossági használatú termék rendszeres, minimum évi egy alkalommal történő karbantartása a KLING Kft által minősített szerelővel, karbantartási utasítás alapján, valamint az elvégzett karbantartások igazolása a garanciajegyen.

-              A garancia minden esetben igazolt karbantartásokkal, garanciajeggyel, amin szerepelnie kell a karbantartást végző minősített szerelő aláírásának, pecsétjének, és a dátumnak, karbantartási munkalapokkal és vásárlási számlamásolattal érvényesíthető ! Évenkénti karbantartás szükséges.

-              A kopó, mozgó alkatrészek idejében történő cseréje.

-              A garancia csak abban az országban érvényesíthető, ahol a terméket vásárolták.

-              A garancia csak azokra a károkra érvényesíthető, melyek magán a szerződés tárgyán keletkeznek.

-              A garancia nem tartalmazza a ki-és beszerelés, szállítás, a megfelelő alkatrész ellenőrzési költségeinek megtérítését, valamint az elmaradt nyereséggel és kártérítéssel szemben támasztott követelések megtérítését.

-              A vásárolt termékhez tartozó garanciajegyen szerepelnie kell a karbantartásokat igazoló pecséteknek és aláírásoknak, csak a KLING minősített szerelő végezheti a karbantartást, a megszabott karbantartásokat mindig el kell végezni.

-              Helytelen szállításból vagy tárolásból, külső erőszakos beavatkozásból, elemi kár és törés következtében bekövetkező meghibásodásokra garanciát nem vállalunk.

-              Szakszerűtlen üzembe helyezés, rendeltetésellenes vagy nem a készülék leírásában szereplő üzemeltetési környezet és használat , rongálási illetve illetéktelen személy vagy szerviz beavatkozása esetén a garancia érvényét veszíti, továbbá ha a rendszert nem a KLING Kft által ajánlott és forgalmazott elemekből állítják össze.

-              Garanciaigény csak a készülék mechanikailag sértetlen állapota esetén támasztható.

 

REGISZTRÁCIÓ:

A telepítés után 15 naptári napon belül a végfelhasználó a kitöltött garancia jegyről olvaható fényképet készít, amit a camegarancia@kling.hu email címre elküld.

Az 5 év garanciát kizáró okok:

-              A típustábla eltávolítása vagy felismerhetetlenné tétele.

-              A regisztáció hiánya és a megszabott karbantartásokat nem végzi el.

A garancia nem vonatkozik a termékekben található kopó, mozgó, alkatrészekre, normál kopásra, izzókra, valamint a termékekben található elemek, akkumulátorok élettartalmára.

 

 

 

Adatok
Cikkszám
LBD2
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!