CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg-ig 5 év garanciával !

CAME-BX-704 230V  társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett  400kg-ig 5 év garanciával !
Hogyan kéri a terméket?
154 990 Ft

CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg-ig

 

BX-704 kapunyitó motor max. 400kg kapusúlyig. 

A BX sorozat az automata tolókapumozgató rendszerek széles választékát kínálja 800kg-os kapusúlyig.

Komplett sorozat, amely megfelel a legkülönbözőbb működési és biztonsági elvárásoknak.

 

Rendkívül praktikus és tökéletesen biztonságos. 

 

A BX a legjobb megoldás tolókapuk automatizálására. A vezérlésének köszönhetően a legmagasabb szintű teljesítménnyel és biztonsági funkciókkal. A BX számos területen alkalmazható lakossági és társasházi  létesítmények esetében is. További lehetőségeket kínálnak a BX 24V-os verziói , amelyek intenzív működtetésére alkalmasak és ideálisak akkor is ha gyakori az áramkimaradás.

 

-Rendkívül praktikus. A BX-P verzió egyik fő jellemzője a PRATICO SYSTEM -a felhasználóbarát CAME által szabadalmaztatott készülék amely, áramszünet esetén is, kireteszeli a motort a távkapcsoló segítségével, így nincs szükség a kulcs keresgélésére.

-ENCODER- a forgásérzékelős technológia. A kapu mozgása folyamatosan kontrollálva van, amely a teljes biztonság érzetét nyújtja a kapu használata közben is.  

-Igazi kényelem áramszünet esetén is: A 24V-os verzió vezérlései azonnal aktiválják az akkumlátort. 

-A kapu álló helyzetben is biztonságos. Akadály érzékelésekor minden egyéb parancsot letilt.

-Mozgás ellenőrzése. A BX lehetővé teszi a kapu megállítását mozgás közben közvetlenül a távkapcsolóról, megadva ezzel önnek a rendszer teljes irányíthatóságának lehetőségét. 

-Hosszú élettartam. Minden egyes elem fokozott szilárdságú ezzel kínálva maximális ellenállóságot a különböző környezeti hatásokkal szemben. 

-Könnyű és biztonságos működés. A BX felszerelhető biztonsági lámpával, amely a kapu nyitásakor kapcsolódik fel, megkönnyítve és biztonságosabbá téve ezzel a belépést. 

 

A vezérlések: 

A szokásos használati és biztonsági funkción kívül, a BX új 230V-os vezérlései olyan további feladatokat látnak el amelyek lehetővé teszik az automata készülék teljes kontrollálhatóságát és biztosítják az optimális működési feltételeket.

Pl.:

- A teljeskörű irányíthatóság távkapcsolóról . Vezérelhető és a kapu mozgás közben is bármikor megállítható.

- Részleges nyitás. Lehetőség van a kapu részleges nyitásának programozására. ( kiskapu funkció ) Ideális olyan kapuk esetében ahol nincs külön gyalogosbejáró.

- Biztonság a kapu álló helyzetében is, egy speciális elektronikus áramkörnek köszönhetően amely letilt minden egyéb parancsot ha a biztonsági rendszer akadályt érzékel. 

 

A 24V-os BX motor előnyei:

A komfort, a teljesítmény és a biztonság fokozott igénye esetén ajánljuk a BX 24V-os verzióját, amelynek rendszertechnológiája megfelel az elvárásoknak:

- Nincs több áramkimaradás. 24V-os vezérlések automatikusan érzékelik az áramkimaradást és aktiválják az akkumlátorokat, hogy a kapu továbbra is működjön. ( opcionális )

- Nagy átmenőforgalom. Az alacsony feszültségű motorok garantálják a legkeményebb működési feltételek esetén is a működést akár társasházak vagy ipari létesítmények esetben is.

- Gyors nyitás.Minden igényt kielégít, a 24V-os vezérléssel szabályozható a mozgatás sebessége és minden esetben egyenletes, csendes működést garatál.

- Akadály érzékelés. Egy speciális áramkör folyamatosan figyeli az esetleges akadályt és ha szükséges megállítja a kapu mozgását vagy megváltoztatja annak mozgásirányát. 

 

230V-os modellek:

BX-74 230V A.C. tolókapu motor max. 400kg-os kapusúlyig

BX-78 230V A.C. tolókapu motor max. 800kg-os kapusúlyig

 

230V-os vezérlések:

ZBX-74 Plus vezérlés beépített rádióvevővel

B4336 Kiegészítő forgás- és akadályérzékelőhöz a ZBX-74-es vezérléshez ( 300kg-os kapusúlyig )

 

Komplett 230V-os automata rendszer:

BX-10 Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral tolókapuhoz max 800kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és forgásérzékelővel.(ENCODER)

BX-P Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral  tolókapuhoz max 600kg kapusúlyig beépített rádiós kireteszelő rendszerrel ( PRATICO SYSTEM ) és 12V-1,2Ah akkumlátor kimenettel.

 

BX-246 Komplett automata rendszer 24V D.C. motorral tolókapuhoz max. 600kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és akkumlátor bekötő panellel.

Kérdése van?

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

 

Részletek

Műszaki adatok:

Védelmi szint: IP54

Tápfeszültség: 230V A.C.

Motor feszültség: 230V A.C.

Áramfelvétel:2,6A

Teljesítmény: 200W

Sebesség: 10m/min

Üzemhányad: 30%

Nyomaték: 300N

Működési hőmérséklet: -20+55 celsius

 


Szett tartalmazza: 

- 230V motor , transzformátorral

- ZBX-74 vezérléssel

- optikai forgásérzékelővel ( opció )

- akadályérzékelés funkcióval

- állítható vonóerő max. 300N ( javasolt kapusúly 400kg )

 

 

A garancia feltételeiről itt olvashat részletesebben.

Adatok
Cikkszám
BX-704AGS
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!