CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg 5 év garanciával !

CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg 5 év garanciával !
Hogyan kéri a terméket?
183 470 Ft
CAME-BX-704 230V társasházi tolókapu motor és úszókapu motor szett 400kg-ig

BX-704 kapunyitó motor max. 400kg kapusúlyig. 

A BX sorozat az automata tolókapumozgató rendszerek széles választékát kínálja 800kg-os kapusúlyig.
Komplett sorozat, amely megfelel a legkülönbözőbb működési és biztonsági elvárásoknak. Rendkívül praktikus és tökéletesen biztonságos. 

A BX a legjobb megoldás tolókapuk automatizálására. A vezérlésének köszönhetően a legmagasabb szintű teljesítménnyel és biztonsági funkciókkal. A BX számos területen alkalmazható lakossági és társasházi  létesítmények esetében is. További lehetőségeket kínálnak a BX 24V-os verziói , amelyek intenzív működtetésére alkalmasak és ideálisak akkor is ha gyakori az áramkimaradás.

-Rendkívül praktikus. A BX-P verzió egyik fő jellemzője a PRATICO SYSTEM -a felhasználóbarát CAME által szabadalmaztatott készülék amely, áramszünet esetén is, kireteszeli a motort a távkapcsoló segítségével, így nincs szükség a kulcs keresgélésére.

-ENCODER- a forgásérzékelős technológia. A kapu mozgása folyamatosan kontrollálva van, amely a teljes biztonság érzetét nyújtja a kapu használata közben is.  

-Igazi kényelem áramszünet esetén is: A 24V-os verzió vezérlései azonnal aktiválják az akkumlátort. 

-A kapu álló helyzetben is biztonságos. Akadály érzékelésekor minden egyéb parancsot letilt.

-Mozgás ellenőrzése. A BX lehetővé teszi a kapu megállítását mozgás közben közvetlenül a távkapcsolóról, megadva ezzel önnek a rendszer teljes irányíthatóságának lehetőségét. 

-Hosszú élettartam. Minden egyes elem fokozott szilárdságú ezzel kínálva maximális ellenállóságot a különböző környezeti hatásokkal szemben. 

-Könnyű és biztonságos működés. A BX felszerelhető biztonsági lámpával, amely a kapu nyitásakor kapcsolódik fel, megkönnyítve és biztonságosabbá téve ezzel a belépést.


A vezérlések: 
A szokásos használati és biztonsági funkción kívül, a BX új 230V-os vezérlései olyan további feladatokat látnak el amelyek lehetővé teszik az automata készülék teljes kontrollálhatóságát és biztosítják az optimális működési feltételeket.

Pl.:
- A teljeskörű irányíthatóság távkapcsolóról . Vezérelhető és a kapu mozgás közben is bármikor megállítható.

- Részleges nyitás. Lehetőség van a kapu részleges nyitásának programozására. ( kiskapu funkció ) Ideális olyan kapuk esetében ahol nincs külön gyalogosbejáró.

- Biztonság a kapu álló helyzetében is, egy speciális elektronikus áramkörnek köszönhetően amely letilt minden egyéb parancsot ha a biztonsági rendszer akadályt érzékel. 

A 24V-os BX motor előnyei:
A komfort, a teljesítmény és a biztonság fokozott igénye esetén ajánljuk a BX 24V-os verzióját, amelynek rendszertechnológiája megfelel az elvárásoknak:

- Nincs több áramkimaradás. 24V-os vezérlések automatikusan érzékelik az áramkimaradást és aktiválják az akkumlátorokat, hogy a kapu továbbra is működjön. ( opcionális )

- Nagy átmenőforgalom. Az alacsony feszültségű motorok garantálják a legkeményebb működési feltételek esetén is a működést akár társasházak vagy ipari létesítmények esetben is.

- Gyors nyitás.Minden igényt kielégít, a 24V-os vezérléssel szabályozható a mozgatás sebessége és minden esetben egyenletes, csendes működést garatál.

- Akadály érzékelés. Egy speciális áramkör folyamatosan figyeli az esetleges akadályt és ha szükséges megállítja a kapu mozgását vagy megváltoztatja annak mozgásirányát. 


230V-os modellek:
BX-74 230V A.C. tolókapu motor max. 400kg-os kapusúlyig
BX-78 230V A.C. tolókapu motor max. 800kg-os kapusúlyig

230V-os vezérlések:
ZBX-74 Plus vezérlés beépített rádióvevővel
B4336 Kiegészítő forgás- és akadályérzékelőhöz a ZBX-74-es vezérléshez ( 300kg-os kapusúlyig )

Komplett 230V-os automata rendszer:
BX-10 Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral tolókapuhoz max 800kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és forgásérzékelővel.(ENCODER)

BX-P Komplett automata rendszer 230V A.C. motorral  tolókapuhoz max 600kg kapusúlyig beépített rádiós kireteszelő rendszerrel ( PRATICO SYSTEM ) és 12V-1,2Ah akkumlátor kimenettel.

BX-246 Komplett automata rendszer 24V D.C. motorral tolókapuhoz max. 600kg kapusúlyig beépített rádióvevővel és akkumlátor bekötő panellel.

Részletek
Szett tartalma
 • 230V motor , transzformátorral
 • ZBX-74 vezérléssel
 • optikai forgásérzékelővel ( opció )
 • akadályérzékelés funkcióval
 • állítható vonóerő max. 300N ( javasolt kapusúly 400kg )
Műszaki adatok
 • Védelmi szint: IP54
 • Tápfeszültség: 230V A.C.
 • Motor feszültség: 230V A.C.
 • Áramfelvétel:2,6A
 • Teljesítmény: 200W
 • Sebesség: 10m/min
 • Üzemhányad: 30%
 • Nyomaték: 300N
 • Működési hőmérséklet: -20+55 celsius

 

A garancia feltételeiről itt olvashat részletesebben.

Segítségre van szüksége?
ELÉRHETŐSÉG
Adatok
Cikkszám
BX704AGS
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!