CAME Akkumulátor csatlakoztató és töltő panel ZL22-es vezérléshez

-5%
CAME Akkumulátor csatlakoztató és töltő panel ZL22-es vezérléshez
Hogyan kéri a terméket?
12 510 Ft
11 890 Ft
Kezdete: 2020.01.03   A készlet erejéig!

Akkumulátor csatlakoztató és töltő panel ZL22-es vezérléshez, akkumulátor nélkül !

Kérdése van?

Szakértő kollégánkat elérheti a hello@koffensteinkaputechnika.hu címen, vagy kérjen visszahívást az alábbi linken található űrlap kitöltésével!

Részletek

Felmerülő technikai kérdésekről érdeklődjön a további elérhetőségen:

Email-ben: hello@koffensteinkaputechnika.hu 

GARANCIA:

A CAME típusú lakossági kapunyitó meghajtásokra a törvény szerinti szavatossági időn felül a terméken feltüntetett gyártási időtől számítva 5 év telephelyi garanciát vállal a meghajtástechnikára, a motorra és a motorvezérlésre. A garanciális okokból meghibásodott terméket szakszervizünkben választásunk szerint vagy az alkatrész javításával, cseréjével megjavítjuk, vagy a terméket kicseréljük, vagy értékcsökkenéssel kárpótolunk. Minden garanciális kérdés elbírálását a KLING Kft végzi a szakszervize véleménye alapján.

 

A garancia feltételei:

-              A vásárolt terméket csak a KLING Kft által minősített szerelő szerelheti fel.

-              A vásárolt lakossági használatú termék rendszeres, minimum évi egy alkalommal történő karbantartása a KLING Kft által minősített szerelővel, karbantartási utasítás alapján, valamint az elvégzett karbantartások igazolása a garanciajegyen.

-              A garancia minden esetben igazolt karbantartásokkal, garanciajeggyel, amin szerepelnie kell a karbantartást végző minősített szerelő aláírásának, pecsétjének, és a dátumnak, karbantartási munkalapokkal és vásárlási számlamásolattal érvényesíthető ! Évenkénti karbantartás szükséges.

-              A kopó, mozgó alkatrészek idejében történő cseréje.

-              A garancia csak abban az országban érvényesíthető, ahol a terméket vásárolták.

-              A garancia csak azokra a károkra érvényesíthető, melyek magán a szerződés tárgyán keletkeznek.

-              A garancia nem tartalmazza a ki-és beszerelés, szállítás, a megfelelő alkatrész ellenőrzési költségeinek megtérítését, valamint az elmaradt nyereséggel és kártérítéssel szemben támasztott követelések megtérítését.

-              A vásárolt termékhez tartozó garanciajegyen szerepelnie kell a karbantartásokat igazoló pecséteknek és aláírásoknak, csak a KLING minősített szerelő végezheti a karbantartást, a megszabott karbantartásokat mindig el kell végezni.

-              Helytelen szállításból vagy tárolásból, külső erőszakos beavatkozásból, elemi kár és törés következtében bekövetkező meghibásodásokra garanciát nem vállalunk.

-              Szakszerűtlen üzembe helyezés, rendeltetésellenes vagy nem a készülék leírásában szereplő üzemeltetési környezet és használat , rongálási illetve illetéktelen személy vagy szerviz beavatkozása esetén a garancia érvényét veszíti, továbbá ha a rendszert nem a KLING Kft által ajánlott és forgalmazott elemekből állítják össze.

-              Garanciaigény csak a készülék mechanikailag sértetlen állapota esetén támasztható.

 

REGISZTRÁCIÓ:

A telepítés után 15 naptári napon belül a végfelhasználó a kitöltött garancia jegyről olvaható fényképet készít, amit a camegarancia@kling.hu email címre elküld.

Az 5 év garanciát kizáró okok:

-              A típustábla eltávolítása vagy felismerhetetlenné tétele.

-              A regisztáció hiánya és a megszabott karbantartásokat nem végzi el.

A garancia nem vonatkozik a termékekben található kopó, mozgó, alkatrészekre, normál kopásra, izzókra, valamint a termékekben található elemek, akkumulátorok élettartalmára.

 

 

 

Adatok
Cikkszám
ZLB22
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!